2. toukokuuta 2014

40 päivää

(Tai no oikeestaan 39, eilen oli 40 mut se vaan kuulosti paremmalta... (; )

Hellurei!

Tällä ja viime viikolla ei oo mitään supererityistä tapahtunut mutta tässä kuvia ja tarinoita viime päiviltä :)

Viime viikolla tein Kallioon ens vuoden kurssivalinnat ja stressasin ihan turhaan, hyvinhän ne meni ja sain melkeen kaikki kurssit mitä halusin. :) Palkinnoksi itelleni leivoin siis mokkapaloja ja host-perhekin tykkäsi "suomalaisista brownieista" kovasti!


Torstaina yökyläsuunnitelma toteutuikin monen mutkan jälkeen, ja mentiin koulusta suoraan kattomaan Katen tennismatsia ja sitten Marlenelle. Syötiin, katottiin leffoja ja perjantaina kun oli vapaata niin mentiin shoppailemaan! Kaikenlaista kivaa ja myös tarpeellista tavaraa löytyi ja kohta pitääkin alkaa ajattelemaan mitä kaikkea sitä haluaa ostaa ennen kuin lento lähtee! Listalla on ainakin Levikset ja Niken treenikengät, halvalla kun outleteista saa... ;)

Siskon kanssa Starbucksissa!




Tässä meiksi Colorado Avalanche lätkäpelissä viime lauantaina! Host-isä oli ostanut kaks lippua mutta oli itse muualla niin pääsin Kylen mukaan Denveriin. Oli tosi kivaa (ja tosi äänekästä) koska oli playoff-matsi mutta onneks Avs voitti!! Valitettavasti tällä viikolla Avs kuitenkin hävis ekan kierroksen vikan matsin Minnesota Wildille eikä siis pelaa enää... Salaa oon kuitenkin ilonen, sillä Wildilla on kuitenkin kai neljä suomalaista pelaajaa, mm Koivu ja Granlund joten hyvä Suomi! Ne on mun toisiks lempparein joukkue, Avseilla kun oli vaan ruotsalaisia.. ;)

Ellan kanssa pidettiin Ylpeys ja ennakkoluulo -maratoni ja katottiin se vanha ja pitkä (6h) tv-versio sekä toi uus leffaversio. Ah ja oih, kyllä se on vaan paras leffa ikinä!

Minä ja Kate, mestari kitaraoppilaat tylsistymässä tunnilla... Osaan soittaa jo aika monta biisiä!

Fancy Friday! Tänään laitettiin vähän kivemmat vaatteet päälle kouluun ja oltiin oikein nättejä. :) Meillä on enää 10 tavallista koulupäivää ja sitten graduation eli valmistujaiset!! Nopeesti se aika menee...

Prom-kuvia en oo vielä saanut mutta ne on tulossa, siitä sitten postausta kunhan ne saan. :) Huomenna on YFUn end-of-year-orientation eli meitä valmistellaan kotiin menoa varten. Totta ne puhuivat kun sanoivat että toka puolikas vaan hurahtaa ohi!! Siitä myös lisää ens viikolla. :)

Välillä tuntuu että tänne olis tullu ihan vasta viime kuussa, mut sitten kun kattoo taaksepäin ja muistaa mitä kaikkea on tehnyt ja missä käynyt, niin tuntuu että kotoalähdöstä on ikuisuus. Välillä unohtaa että se ihan oma koti onkin jossain muualla, hissan tunnilla kun on tullut istuttua jo niin kauan eikä mikään oo muuttunut. Mutta sit muistaa, mitä kaikkea jäi taakse ja mitä ja kuka siellä kotona odottaa, ja kotiinpaluu tuntuu parhaimmalta asialta ikinä! Mulla on ollut mahtava vuosi, mitään en oikeestaan kadu ja oon oppinu niin paljon elämästä ja ihmisistä ja erityisesti omasta itsestä. Kuitenkin oma maa on mansikka ja vaikka mustikoista pidänkin, niin kun se aika koittaa, mä oon valmis lähtemään kotiin. :)

Sellasia tunnelmia tällä kertaa, adios!


PS Serkkujen koira Lexie on meillä viikonlopun kylässä!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti