30. joulukuuta 2013

The American Christmas!

Toivottavasti kaikilla meni joulu siellä hyvin! Ennen vuoden vaihtumista ajattelin kertoa mitä täällä tapahtui jouluna...

Jouluaatto ei täällä oo mitenkään erityinen päivä, sillä joulua juhlitaan vasta joulupäivänä. Joululeffoja ja koristeita on kuitenkin katottu ja ripustettu pitkin kuukautta. Aattona mentiin joulukirkkoon illalla ja paketoitiin viimeiset lahjat. Kirkossa laulettiin pari tuttua laulua ja kuoron kautta tiesin monet laulut joita ei Suomessa lauleta ja oli kiva tunnelma. :)



Jouluaamuna avattiinkin kaikki lahjat ja varsinkin siskonpojat oli innoissaan. Mäkin sain paljon kaikkea kivaa :) 

Ensin avattiin joulusukat joissa oli kaikkea kivaa pikkutavaraa :)

Sain Colorado Starbucks -mukin!!

Ja host-veljeltä ihanat bootsit!!

Sen jälkeen laittauduttiin valmiiksi ja lähettiin serkkujen luo joulupäivälliselle. Näillä ei oo mitään tiettyä jouluruokaa tai ateriaa vaan syödään millon mitäkin. Tällä kertaa oli kolmea eri tyyppistä porsasta ja lisukkeita joka lähtöön. Meille alaikäisille oli myös sparkling cider eli alkoholitonta omenasiideriä kun muut joi viiniä. :)




"Lasten" eli serkkujen/nuoremman sukupolven pöytä :)

Illasta tultiin kotiin ja päästiin vihdoinkin nukkumaan pitkän päivän jälkeen. Seuraavana päivänä (eli Suomessa Tapaninpäivä) menin parin YFUlaisen kanssa keilaamaan ja oli tosi hauskaa vaikka oltiinkin aika surkeita. :D No, harjotus tekee mestarin, eikö?

Vasemmalla Suomi eli mä ja Heidi ja oikeella Saksa eli Katie ja Mareike :)

Sen jälkeen mentiinkin (taas) serkuille, tällä kertaa kattelemaan Harry Pottereita ja viettämään yötä! Oli hauskaa hengailla :)

Niiden koira Bentley ja sen ylipitkä kieli <3

Slumber party!

Seuraavana päivänä tultiin kotiin ja illalla mentiin Ikeaan! Ei ehitty muuta kuin käydä syömässä (lihapullia tietty) ja sitten pitikin lähteä kun mentiin kattomaan Nälkäpelin jatko-osa (jep toista kertaa koska host-vanhemmat ei ollut nähnyt sitä) ja oli kyllä yhtä hyvä ellei parempi toisella kerralla. :)



Tää oli vähänniinku Jaffan jouluomena!

Lauantaina mentiin teelle yhteen Denverin vanhimmista hotelleista, The Brown Palace. Oli taas täysin uusi kokemus ja oli tosi kivaa! :) Saatiin kolme erilaista teelaatua ja kaikenlaisia pikkuleivonnaisia ja herkkuja, mm pipariskonsseja jotka oli ihan törkeen hyviä!


Sunnuntai oli vähän rennompi päivä ja sai vihdoin nukkua vähän pidempään. Aamulla ei menty kirkkoon mutta jotain piti tehdä joten katottiin dokumentti joka kumoaa Darwinin evoluutioteorian. Oli kyllä mielenkiintosta juttua ja ihan todenmukastakin, tai siltä kuulosti, enhän ite oo mikään biokemisti. Kuitenkin tulee sellanen olo että nää yrittää jatkuvasti todistella mulle jotain. Vähän pännii.. Viime aikoina sain myös selville että näiden mielestä homoseksuaalisuus on väärin, tietysti kun Raamattu sen kieltää. Tuli vähän sellanen olo että apua tulkaa joku pelastaa mut tästä ahdasmielisestä yhteisöstä johon oon joutunut. Mutta aina vois asiat olla huonomminkin ja kohta ollaan jo puolivälissä. Pitää vaan mielessä sen että tää ei oo ikuista. :)

Sen jälkeen mentiin siskon aviomiehen perheen luo syömään ja kattomaan päivän jenkkifutis-peliä. Denver Broncos on pärjännyt tosi hyvin tällä kaudella joten kaikki on aika innoissaan. :)

Tänään katottiin kolmas Pirates of the Caribbean (katottiin edeltävät osat edellisinä iltoina) ja sitten käytiin H&M:ässä tuhlaamassa mun joululahjakortti (ja vähän ylikin). Nyt serkut tuli kylään meille viettämään yötä ja olis tarkotus kattoa jotain eeppisiä leffoja. 

Laitan uudestavuodesta vielä postausta myöhemmin, kaikkea hyvää sinne rakkaille!! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti