23. joulukuuta 2013

Joulunodotusta

Floridan reissun jälkeen oli koulussa finals eli koko lukukauden ainut koeviikko. Kauhulla odotin että miten tää nyt onnistuu kun puolen vuoden tiedot pitäis sisäistää mutta noi loppukoleet osoittautukin ihan naurettavan helpoiksi. Jokasessa aineessa (paitsi ranskassa) oli pelkkää monivalintaa koko koe!! Näin ilmeisesti siksi koska opettajilla on vähän aikaa korjata kokeet, joten monivalinnan vastaukset tehdään scantron-lomakkeelle jotka korjataan siihen tehdyllä koneella. Helppoa mutta koulutuksen kannalta ei erityisen tehokasta... Amerikkalainen high school on muutenkin tasoltaan ja mun mielestä enemmän Suomen yläasteen tasolla, varsinkin kun vertaa oppilaiden ja opiskelijoiden asenteita.

Terkkuja multa ja Simbalta!

Torstaina meillä oli uintijoukkueen sleepover jossa vaihdettiin white elephant -lahjoja. Niiden on siis tarkotus olla tyhmiä juttuja, tälläkertaa näkyi esim pehmustettu wc-istuin, puhallettava karhun pää ja purkki suolakurkkuja. Lisäksi oli tietysti hirveät määrät ruokaa ja paljon tyttöjä joten en loppujenlopuksi jäänytkään yöksi vaan menin kotiin nukkumaan. Sainkin nukuttua 13 tuntia, joten univelkojen lyhennys oli loistava tapa alottaa loma!

Minä ja Kate bussissa matkalla uintikisoihin :)

Perjantaina oli vuoden vikat uintitreenit (paikalla huimat 16 henkeä 60 uimarista) ja sieltä mentiinkin Castle Rockin vaihtareiden sleepoveriin! Se pidettiin Marlenen ja Annan luona ja suurin syy oli se että Anna ja Asdis ovat lähdössä kotiin joululomalla. Tää oli siis viimeinen kerta kun nähtiin heitä! Meillä oli hauskaa tyttöjen kesken, hengailtiin yökkäreissä, syötiin pizzaa ja suklaafondueta, pelailtiin bilistä ja pingistä, katottiin leffaa ja aamulla mentiin Ihop-nimiseen aamiaisravintolaan aamupalalle!

Ylärivi: Elen, Margherita, meiksi, Asdis, Marlene
Alarivi: Kate, Marlenen ja Annan host-sisko ja Anna

Mä ja Kate (meistä on tullut tosi läheisiä uinnin ja yhteisten ruokisten kautta) :)

Mä ja Marlene eli Suomi ja Meksiko!

Nam!


Mun aamupala: banaanimansikka-pancakes!


Oli kyllä hauskaa ja kiva nähdä tätä porukkaa varsinkin kun kaikki meistä ei enää oo täällä loman jälkeen. :/ Itekin on tullut mietittyä aikaisempaa kotiinpaluuta kun varsinkin näin joulunaikaan kun on vieraiden ihmisten kanssa vieraassa ympäristössä toteuttamassa outoja perinteitä ja vielä ilman glögiä ja tähtitorttuja! Glögiä oon sentään kerran jo tehnyt mutta tortut vielä puuttuu... Lahjatkin avataan vasta joulupäivänä eikä aatto ole millään tavalla erityinen. Kun vielä kotona tapahtuu kaikenlaista niin ei oo helppoa olla täällä yksin kun ihmiset ympärillä on perheidensä kanssa. Paketteja on kuitenkin lähetelty suuntaan ja toiseen ja skypetetty on. Kunhan joulun yli päästään niin ikäväkin vähenee. :) Joulusta vielä lisää postausta sen jälkeen.




Tällä hetkellä lähtöpäiväksi on siis varattu 16.6. (ei ole 100% varmaa että saan sen päivän) joten alle puol vuotta jäljellä! Aika kuluu tosi nopeesti ja toisaalta ihan liian hitaasti. Välillä tuntuu että haluis jo herätä unesta mutta koettavaa on vielä. Oon ilonen siitä että aika kuluu, en kuitenkaan halua lähteä vielä. Päässä liikkuu liikaa ristiriitaisia tunteita..

Lauantai olikin shoppailupäivä ja ostettiin Ellan kanssa mekot joulupäiväksi. Sunnuntaina oli ikävän kannalta huono päivä mutta illalla oli YFUn joulupippalot mihin meninkin mun aluevalvojan kyydillä. Oli tosi kiva nähdä muita vaihtareita ja se piristikin just sopivasti. :) 

Shopping!

Tänään maanantaina ollaan vaan hengailtu kotona ja käytiin kyllä aamulla uimassa että vähän tuli kuntoiltua. :) On kyllä superoutoa että huomenna ei vielä avata lahjoja ja on ihan tavispäivä mutta taidan kyllä avata joitain kotoolta tulleita paketteja jo huomenna...

Ihanaa ja rauhallista joulua ja paljon rakkautta sinne kotimaahan! Syökää paljon ja pysykää turvassa, ja kiitos lahjoista kaikille ja kortista mummille!!


1 kommentti: