17. marraskuuta 2013

17, kaunein vuosi alkakoon!

(nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana, niin ne sanoo (: ) 

Tällä viikolla:
-uitu on ja paljon, niinkin paljon että kemikaalit allasvedessä on aiheuttanu allergiaa... Oon kuitenkin superinnoissani ja sain uuden uikkarinkin!
-nähtiin mun koulun musikaali Seussical joka perustui Dr. Seussin lastenkirjoihin (tosi kuuluisia täällä) ja oli kyllä hyvä, mut ei varmaan päihitä Kallion Famee ;)
-sain ensimmäisen paketin Suomesta!!!
-oli uintijoukkueen kick-off party=ruokaa, musaa ja 61 uimaria!!! Iso on joukkue...
-juhlin (Ellan) kaverin synttäreitä, oli kiva nähdä Ellan luokkaa, ne on tosi mukavia tyyppejä vaikka onkin nuorempia :)

...ja tietysti juhlittiin mun synttäreitä!!! (Varautukaa ruokakuviin...)

Aamu alkoi host-perheen herätyksellä ja synttärilaululla. Sain aamupalan sänkyyn ja pari pientä lahjaa, pörrösukat, aamutossut ja kynsilakkoja. :) Oli tosi ihana ele!

Pannareita, kahvia ja appelsiinimehua!

Koulussakin sain ylläreitä kun kaverit oli hommannut pieniä lahjoja, rannekoruja ja sen sellasia :) En ollut aikonut käyttää lokeroa ollenkaan (käytetään siis Marlenen kanssa yhteistä kun mun oma on ihan toisessa päässä rakennusta) mutta Marlene sanoi että kannattaa käydä kattomassa ja kun sitten kurkkasin sisään niin koko lokero oli koristeltu Happy Birthday -kylteillä ja serpentiinillä ja onnentoivotuksia oli neljällä eri kielellä!!! Lisäksi siellä odotti suklaamuffinssi mikä olikin loistava aloitus lounaalle. ;) (meijän ruokavaliohan meni siis taas ihan päin mäntyjä kaikkien juhlien takia mutta arkisin sitä kyllä noudatetaan... :D) 

Yllärii!!



Sitten Kyle tulikin hakemaan ja vei mut synttärilounaalle paikalliseen Siena-ravintolaan serkun kanssa. Illalla oli Ellan kaverin Jessen synttärijuhlat ja jotain piti kuulemma tehdä niin keksittiin sitten tällanen juhlistustapa oikeena päivänä. :) 

Päivän toinen jälkkäri!

Kyle oli myös hakenut mulle tulleen paketin postista ja sain avata sen, kiitos Ankku kaikista lahjuksista!!! Sain siis joulukalenterin ja kaks pakettia maailman parhampia muroja, oli ehdottomasti yks parhaimmista synttärilahjoista ikinä!!! 

Ruoka oli hyvää ja kivaa oli muutenkin, sen jälkeen meninkin takas koululle uintitreeneihin, ja sieltä suoraan Jessen synttäreille. Kivaa oli, syötiin (vaihteeks) ja pelattiin erilaisia pelejä. :)

Lauantaina oli uintijoukkueen alotusjuhla ja sieltä käytiin vielä vierailla kääntymässä. Vanhin host-sisko on tullut kotiin kahden pienen poikansa kanssa ja ne on nyt anoppinsa luona yötä mutta tiistaina saadaan tännekin vähän taaperoenergiaa pariksi viikoksi. :) 

Lauantai-iltana mentiin sitten koko perheen kanssa illalliselle meksikolaiseen Hacienda-ravintolaan ja taas oli hyvää ruokaa!! Sain vielä lisää lahjuksia (!), cowboy-vyön, olkihatun ja kivan liivin (onneks veljellä on tosi tyylikäs maku vaatteissa!) joten nyt oon ihan valmis bootsien kanssa kun tulee seuraava rodeo! 


Maailman isoin suklaakakku!

Fried Ice Cream, mielenkiintosta, meksikolaista mutta ihan hyvää!  


Kaikenkaikkiaan oli kiva synttärijuhlistus vaikkei mitään suurempia kaveripirskeitä ollukkaan. :) Kiitos kaikille onnitteluista ja korteista ja paketeista!! Ihanaa tietää että mutkin vielä muistatte. :)

Alkaa tuntua että oikeesti kuuluu tähän perheeseen, vaikkei kukaan mun oikeaa perhettä korvaa. Välillä kuitenkin huomaa ne erot, esim uskonto ja suhtautumistavat esim rentoon viikonloppuun, koko ajan ollaan menossa, eikä meno vähene ennen joulua, päin vastoin... Mutta ikävän kannalta on parempi että on tekemistä kuin että ei olis mitään ohjelmaa. :) 

Ens viikolla on YFUn kuukausitapaaminen meillä ja pidetään ehkä myös Pohjoismaiden yökylä sitä ennen, kahden viikon päästä on Thanksgiving eli kiitospäivän vietto (paljon ruokaa ja perheenjäseniä ja futista) ja kuoroesityksiä ja neljän viikon päästä lähdetäänkin Orlandoon lauleskelemaan!!!  Paljon on hommaa, ja kohta onkin jo joulu! :)

Terkkuja kaikille sinne, terveisin 17-vuotias minä :) 



2 kommenttia:

  1. myöhäiset onnittelut! :-)

    haha hajosin tolle fame-kommentille ... XD kyl tää täst etenee pikkuhiljaa! :D harmi ettet varmaa ehi nähä sitä :(

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut mun blogissa! :) http://goo.gl/hZIdsh

    VastaaPoista