29. syyskuuta 2013

Syksy ja amppareita!

Heipparallaa!! Tännekin on jo syksy saapunut, lämpötilat ollu 10C ympärillä... Onneks ens viikoks on taas luvattu +20 asteita ja intiaanikesää... ;) 

Näin sumuista oli yks päivä! Mulle kokoajan sanotaan että ei täällä yleensä oo tämmönen sää eikä sada, tää vuosi vaan on poikkeus... :D

Maanantaina oli taas kuorotreenit ja ihan hyvin meni. Outoo on vaan se että se opettaja ei oikeen ite opeta meille niitä lauluja vaan olettaa että opetellaan ne ite kotona. Eikä se oikeen osaa soittaa pianoakaan. Ei oo ihan sellasta mihin oon tottunut mutta eiköhän  se siitä. 

Tiistai, keskiviikko ja torstai meni ihan normaalisti, alotettiin tanssissa jazz osio ja siitä tykkään tosi paljon! Valokuvauksessa pääsin myös kehittämään mun ekaa filmirullaa. :) Perjantaina oli koulusta vapaa-päivä kun oli opettajien työpäivä niin ei oppilaiden tarvinnut mennä kouluun, juoksutreenit kuitenkin oli normaalisti... Illalla menin sen aluevalvojan kanssa syömään Red Robin-nimiseen ruokapaikkaan ja juteltiin kaikenlaista että miten on mennyt. Puhuttiin siitä uskonto-asiasta ja tulin siihen tulokseen että pitää kyllä mainita tolle host-perheelle että mitä ajattelen etteivät ne tuputa sitä mulle enempää. 

Lauantaina aamulla oli juoksukisa ja sinne herätys seiskalta... Juoksu meni ihan okei, aika oli just ja just yli 27 min mutta rata oli tosi rankka ja on ollut vähän ongelmia polvien kanssa. Sieltä takas kotiin ja eikun mehiläispesiä tyhjentämään! Näillä on naapurin kanssa yhteiset mehiläispesät joten käytiin sieltä keräämässä hunajaa. 
Asianmukaisilla varusteilla tietty!

Lauantai oli kiireinen päivä sillä hunajankeruun jälkeen lähdettiin shoppailemaan, koska mulla oli tarvetta uusille kengille ja juoksuvaatteille. Molemmat löytyi sekä Colorado-paita osavaltion lipulla koristettuna. Vanhemmat oli lähtenyt illalliselle johonkin muualle joten mekin mentiin ulos meksikolaiseen syömään. 

Tänään sunnuntaina host-äiti Jenny kävi aamulla hakemassa kaks kadettia USAn Air Force Academysta joka sijaitsee tossa naapurikaupungissa Colorado Springsissä. Tää perhe on siis tämmönen sponsor family näille ekan vuoden opiskelijoille tuolla Academyssa (sinne mennään high schoolin jälkeen eli vastaa yliopistoo, koska armeijajuttujen lisäksi ne opiskelee matikkaa, enkkua yms akateemisia aineita). Ekan vuoden opiskelijat ei saa vielä lähteä sieltä kotiin joten ne saa viikonloppu/päivälomia näiden sponsoriperheiden luokse että pääsee välillä pois koulusta. Ne siis tuli käymään ja mentiin ensin kirkkoon. Sitten tultiin kotiin, tehtiin lounasta ja porkkanakakkua (koska toisella kadeteista oli just synttärit) ja sitten olikin niiden aika lähteä kotiin. Loppupäivän oon tehnyt matikanläksyjä ja nyt katellaan siskon kanssa leffaa. Siinäpä tän viikon kuulumiset!

Tässä vielä mä ja systeri Ella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti