22. syyskuuta 2013

Baseballia, ilotulituksia ja shoppailua

Tällä viikolla on tapahtunut paljon kaikkea!!

Maanantaina oli ekat kuoroharkat ja oli superkivaa päästä laulamaan pitkästä aikaa! Kaikki laulut on tietty kristillisiä mutta eipä siinä mitään, ihan mukavilta kuulosti. :) Siinä ryhmässä meitä on enimmäkseen tyttöjä mutta myös kaksi poikaa, ja ikähaarukka on 13-17 vuotta. Harjotusten lopuksi tietysti rukoiltiin, onhan kyseessä kristillinen kuoro joka haluaa laulaa Jumalan sanomaa... Noh, kun keskittyy laulamiseen niin luulen että tulee olemaan ihan kivaa. :)

Tiistaina jouduin koulussa tekemään English Second Language-testin (enkku toisena kielenä). Missasin luovaa kirjotusta ja vähän hissan tuntiakin, mutta tulipahan tehtyä. Tapasin myös muita vaihtareita koulussa ja hengailtiin ruokiksella. :) 

Keskiviikkona oli taas pasta party, tällä kertaa yhen joukkuelaisen kotona. Kokeilin ekaa kertaa semmosta pillimehujuttua joka maistu ihan e-koodeilta mutta jota nää on kuulemma lipittäny pienestä pitäen. Kummaa. :D Pääsin myös pelaamaan jenkkifutista joka oli yllättävän hankalaa! Saatiin myös juoksujoukkueen paidat joissa selässä lukee: Run for the Hill of it! ;)

Torstaina oli juoksukisa, ja juoksin ihan hyvin, aika oli 26:40 eli ei parasta mutta oon tyytyväinen. :) Tässä host-veli Kylen (se sai GoPro-kameran valmistujaislahjaks ja kulkee nyt jokapaikkaan sen kanssa) ottama kuva kisoista (mä oon kuvassa ihan oikeessa laidassa):



Perjantaina olikin jännät paikat sillä pääsin ekaa kertaa kattomaan baseball-peliä!! Ostettiin YFUn kautta liput eli nähtiin muitakin vaihtareita pelissä, joka oli siis Colorado Rockies vastaan Arizona Diamondbacks ja Rockies tietysti voitti!! Mentiin siis isä-Nathanin, sisko-Ellan, Kylen ja otin vielä koulusta ja juoksujoukkueesta yhden Emilyn kaveriksi. Oli kyllä tosi siisti kokemus, stadion oli Olympiastadionin luokkaa ja illalla valot näkyi hienosti. Syötiin myös jättimäiset hodarit. Peli tietysti päättyi jättimäiseen ilotulitukseen amerikkalaiseen tyyliin mitään säästelemättä. Oli kyllä hienoin ilotulitus minkä oon ikinä nähnyt! Tässä kuvia:

Denver illansuussa

Coors Stadium



Pelin jälkeen joillain tietyillä alueilla istuneet pääsivät kentälle seuraamaan ilotulitusta!

(Laitan vaan yhden kuvan kun ei oo parhainta laatua eikä kuitenkaan näytä niin hienolta kuin sillon. Ja mukana oli siis myös musiikki, välillä hyvinkin patrioottisia biisejä.)

Lauantaina olikin aamutreenit peruttu (!) joten sain nukkua pitkään. Yhdentoista aikoihin ruotsalainen Emma host-perheineen hakemaan mua ja mentiin Denveriin shoppailemaan! Emman tapasin siis siellä viime viikonlopun valmennuksessa ja on tosi mukavanolonen tyyppi. :) He asuu vähän kauempana mutta olivat mukavia kun ottivat mut kyytiin. Tarkoituksena oli metsästää mekko homecoming-tansseihin jotka on kahden viikon päästä ja sellanenhan löytyi heti ekasta kaupasta!! Halpakin oli, vaan 14$. ;) Emmallekin löydettiin mekko seuraavasta kaupasta, joka oli Forever 21 eli näiden H&M. Oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä että se pitäis saada Suomeen! Siinä kaupassa vierähti ainakin tunti, meille kun on harvinaista herkkua... Seuraavaksi suunnattiin minnekäs muualle kuin kotoisaan H&Mään ja sieltä tarttui mukaan asusteita mekkoon ja yks syksyinen neule. :) Oli kiva päivä ja kivaa oli hengailla toisen vaihtarin kanssa! 

Tässä me Emman kanssa Denverin 16th Street Mallilla. 

Lauantaina illalla mentiin vielä kattomaan Despicable Me 2 (Itse Ilkimys) ja oli kyllä tosi hyvä leffa lastenelokuvaksi! Naurettiin ihan kippurassa. :D 

Tänään sunnuntaina aamulla mentiin kirkkoon, tällä kertaa eri paikkaan jossa netin välityksellä kateltiin pastoria saarnaamassa. Täällä kirkkokulttuuri on niin erilaista, pukeutumissääntöjä ei oikeestaan ole ja papit on tosi intohimoisia kun kertoo millon mistäkin päivän aiheesta. Uskonto on jotenkin arkisempaa, tai ainakin kirkossa käynti. Ehkä myös modernimpaa, ei vain teknologian takia mutta myös musa on modernia gospelia, mikä on täällä paljon isompi genre kuin Suomessa. Jokatapauksessa tuolla kirkossa oli myös Coffee Bar josta sai ilmaisia josminkälaisia kahveja! Mä otin French Vanilla Nut Mochan ja hyvää oli... ;)
Kirkon jälkeen kuvasin mun valokuvauskurssin ekan filmikameratehtävän ja oli jänskää! Ootan vaan että pääsen kehittämään niitä kuvia. :)

Illalla oli taas aikuisten raamattupiirin aika ja myös se sama perhe jonka kanssa otiin Broadmooressa tuli käymään. Mulla oli myös aika paljon koulujuttuja tehtävänä joten tein niitä sen jälkeen kun oltiin syöty (jälleen kerran) oman kiviuunin pizzaa. Nam! 

Oon nyt lukenut Piin Elämä -kirjaa joka vaikuttaa tosi mielenkiintoselta. Siinä puhutaan paljon enemmän uskonnosta (päähenkilö on muslimi, kristitty ja hindu) kuin elokuvassa mikä on musta tällä hetkellä jotenkin ajankohtasta ja kiinnostavaa. :)

Ens viikolla onkin lyhyt viikko, kun perjantaina on Teachers Only -päivä eli vaan opettajien työpäivä. Vapaapäivä siis!! 

Lopetan tällä kertaa tunnelmalliseen kuvaan ulkotakasta. Öitä!

(Ja Heidi, anteeks että en oo ehtinyt vastaamaan sun sähköpostiin!!! Oon hirveen pahoillani mutta yritän vastata ihan tässä lähiaikoina!!!)


4 kommenttia:

  1. Moi Tepu!

    Hienoja kuvia ;) Ja näytät tosi onnelliselta tuossa yhdessä kuvassa, hieno homma!

    T. Filo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei ja kiitos kommentista! Oli kyllä kiva shoppailupäivä ;)

      Poista
  2. Hei Tepsu!

    Vitsit on kiva lukee näitä postauksia! Pidä tunnelma korkealla, me pidetään KaLu korkeuksissa sinua odotellessa!

    T. Jovial Jepsu

    VastaaPoista
  3. Hei Jepsu ja ihanaa kuulla että joku näitä lukee!! Muistattehan myös pitää jehovien lipun korkealla ja laulaa kalliolle kukkulalle sydämenne kyllyydestä! Terkkuja kaikille sinne :)

    VastaaPoista