7. syyskuuta 2013

Jenkkifutista ja keksejä

Ah ihanaa kun vihdoinkin koitti viikonloppu! Tällä kertaa ei onneksi oo mitään suunnitelmia joten aiotaan vaan hengailla ja tehdä kotijuttuja ja katella leffoja yms rentoilua. :)

Torstaina oli taas pasta party juoksujoukkueen kanssa mutta mä en siellä kauaa ehtinyt ollakaan kun piti kiiruhtaa kotiin telkkarin eteen: oli kauden ekan jenkkifutismatsin aika ja meijän Denver Broncos -joukkue Coloradosta pelaamassa!! Sinioranssit paidat päällä me sitten jänskättiin koko perheen voimin ja onneks Broncot voitti 49-27!! Kello oli siinä vaiheessa jo ykstoista illalla että pakko oli mennä nukkumaan. 

Perjantaina (eilen) oli koulussa white out -päivä, koska illalla oli meidän koulun jefu-joukkueen peli kylän toisen koulun joukkuetta vastaan eli Douglas County Huskies vs Castle View Sabercats! Kaikki siis pukeutu valkoiseen tai violettiin, koska ne on meidän koulun värit. Päivällä lähdettiin kuitenkin bussilla kohti Cherry Creekkiä jossa oli kauden toinen kisa. Paikka oli (teko)järven rannalla joten oli kiva nähdä vähän vettä taas, täällä tulee välillä outo olo kun ei ole järviä tai merta missään. Mä juoksin tällä kertaa 29 ja jotakin (tarkat tulokset ei oo vielä ilmestyny), eli meni alle kolmenkympin! :) Kisasta sitten yhen kaverin kyydillä takas koululle matsiin, ja vaatteet vaihdettiin parkkipaikalla. :D Oltiin vähän myöhässä mutta päästiin kuitenkin sisään ja stadion oli täynnä ihmisiä! Kaikki meidän koulun oppilaat/kannustajat oli pukeutunut valkoseen ja vastakkaiset punaseen, näytti hienolta kun ajettiin ohi. Kuvia: 






Meidän Huskies tietenkin voitti ihan murskavotolla! Jäätiin odottamaan että päästäis tapaamaan pelaajia mutta tilanne on se, että me jaetaan stadion CV:n kanssa ja tää oli heidän "kotipeli" joten ei päästykään tapaamaan pelaajia. :/ Viihdettäkin pelissä oli, puoliajalla oli Castle View'n marching band ja cheerleading team esiintyi ja tokalla puoliskolla näkyi kaks viuhahtajaakin! :D Pelin jälkeen sitten kotiin ja nukkumaan, oli pitkä päivä takana. :)

Tänään oli aamutreenit ja tehtiin vaan helppo lenkki kun oli palautumispäivä. Shin splints tuntuu jo paremmalta, ei enää satu kun juoksee. Seuraavaan kisaan vaan aikaa parantamaan!

Nyt on eka kuukausi täynnä, ja mukavastihan tänne on sopeuduttu. :) Kolmeen asiaan oon ehtinyt addiktoitua: gatorade, Coloradon persikat ja chocolate chip cookies!! Itse asiassa meen nyttenkin niitä leipomaan siskon kanssa, että on jotain leffapurtavaa illaksi. ;) Heippahei!

1 kommentti:

  1. Hei ystäväiseni!! Missä täällä on se nappi mistä voin seurata sua??? Ääh terkkuja paljon sinne! Vitsit, että kuulostaa just niin amerikkalaiselta noi pelit ja cheerleaderit ja just noi joukkueiden nimet ja kaikki! Oon kade! Pidä kivaa ja joviaalia tietysti myös!! :D

    http://jessiinajoviaali.blogspot.fi/

    VastaaPoista