7. elokuuta 2013

Perillä!

Final Destination saavutettu!
Lentomatka oli puuduttava ja vaihdot inhottavia, onneks pääsin kuitenkin immigration-jonossa US Citizen jonoon joten aikaa meni kolme kertaa vähemmän kuin tovereilla! Washingtonin Starbucksista heti Caramel Frappucino käteen ja sitten Denverin koneeseen, perillä meitä odotti taas YFU-henkilökuntaa jotka opasti meidät host-perheiden luo. 

Heti otettiin kuvia ja käytiin hakemassa laukut ja sitten yölliselle ajelulle Denverin ympäristöön. Host-serkku oli just sairaalassa synnyttämässä joten jännät paikat oli. Me suunnattiin kuitenkin Castle Rockiin päin (oli mahtava myrsky ja salamointi on täällä upeeta kun näkee niin pitkälle!!) ja käytiin matkalla nappaamassa kanaburgerit. Kotona syötiin, ensin tietysti ruokarukous, ja sen jälkeen pääsin 24 tunnin matkustuksen jälkeen sänkyyn. Illall tuli pieni itku, kaikki on niin erilaista mutta nyt aamulla on jo paljon parempi fiilis. (Mulla on ihana sänky!) 

Talo oli ihan tyhjänä host-veljeä ja puutarhatöitä tekevää jäbää lukuunottamatta. Kävin suihkussa ja siirsin tavarat laukuista kaappiin. Mun huone on ollut sen vanhimman siskon huone ja vieläkin siellä on joitain hänen tavaroita, mutta sopivasti tilaa mullekin. Vaatekaappi näyttää tyhjältä mutta eiköhän se vuoden mittaan täyty. ;) Kohta lähdetään hakemaan host-siskoa Douglas County Fairiltä, jossa hän on kilpailemassa itse tehdyn sängyn kanssa jossain puutyökisassa ja hoitamassa kanoja. Pääsen näkemään vähän paikallista kulttuuria. :) 

Laitan tähän vielä kuvia talosta, tää on oikeesti tosi hieno ja iso talo (ette saa kuvista oikeeta käsitystä), vähänniinku MTV Cribsistä. Ulkona on jacuzzi (poreamme) ja pizzauuni ja sisällä joku 500 tuuman telkkari... Parasta täällä on kuitenkin se, että hanavesi tulee kaivosta ja sitä voi juoda! (Ja juoda pitää muistaa kun ollaan mailin korkeudella merenpinnasta...)

Keittiö

Perheen koirat Shelby (se jolla on toi spooky eye) ja Orio, nimetty keksien mukaan. :)

Olkkari ja se tv

 Näkymä takapihalta

Portaat alas. Koko alakerrassa ja portaissa on sikapaksu lattiamatto enkä osaa käyttää kenkiä sisällä. Sukilla se matto on paljon mukavempi!


Alakerran tv ja pelihuone

Kylppäri jonka jaan ilmeisesti host-veljen kanssa. Siskolle ollaan remppaamassa huonetta alakertaan joten sitten varmaan hänenkin kanssa. :)


 Ja tässä mun huone ja vaatekaappi. Perhe oli maalannut sen uudestaan ja yksi seinä on ihanan marjapuuron värinen. :) Olivat ostaneet mulle kaikkea purkasta topsipuikkoihin ja aurinkorasvaan, sain myös Denver Broncosin eli paikallisen futisjoukkueen T-paidan. :) Tänään kunhan kaikki tulee kotiin niin ajattelin antaa mun tuliaiset, muumimukit, suklaata, salmiakkia, purkkaa, Suomen lipun ja äitin ostaman valokuvakirjan. Saa nähdä mitä niihin tuumaavat. :)

Kaikki tätä lukevat muistakaa kommentoida ja antaa kuulua itestänne! Yritän postailla ainakin joka viikko, nyt aluksi varmaan useamminkin, joten kommenttia tulemaan! Kertokaa että sielläkin on kaikki hyvin. :)

3 kommenttia:

  1. Moikka Tepu,
    kiva kuulla että matka meni hyvin! Uusi koti näyttä ä ihanalta ja kodikkaalta. Iskä on varmaan aika kade siitä jacuzzista:) Ja takapihalta pääsee suoraan lenkkipolulle - onkohan siellä jotain villieläimiä? Käykö ne ulkoiluttamassa niitä koiria siellä?

    Tää kommentointi vaatikin kirjautumisen, täytyy opettaa mummeille:)

    Säilykö ne mukit ehjinä perille asti? Kiva kuulla mitä tykkäsivät niistä suomi-herkuista!

    Go Broncos! ja terkkuja sinne kaikille.
    t.äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä villieläimistä, ei kai oo ja naapurustossa voi käydä lenkillä. Mukit säilyi ehjänä mutta vielä en oo ehtinyt niitä antaa kun ei ole ollut koko perhe paikalla. Terkkuja sinnekin!

      Poista
  2. Moi! Kuulostaa ja näyttää hyvältä:)

    Terkkuja täältä, tänään oli vielä iltapäivällä 28 lämmintä.

    Demiltä myös hännän heilutus sun uusille koirakavereille !

    T. Filo, Sepi ja Demi

    VastaaPoista