5. elokuuta 2013

Viimeistä päivää viedään!

Huomenna tähän aikaan oon lähtenyt Helsingistä 7.40 koneella ja olen nyt laskeutumassa Frankfurtin lentokentälle. Siellä pari tuntia odottelua, jonka jälkeen matka jatkuu 8,5 tunnin lennolla Washington Dullesiin ja sieltä vielä vajaat neljä tuntia vuorten yli Denveriin, Mile High Cityyn. Lentäminen ja immigration sun muu on onneksi tuttua, toivotaan vaan että laukkukin tulee perässä! Mun yhden koulukaverin piti tulla samalle lennolle, mutta se lento olikin jo buukattu täyteen, niin ei valitettavasti päästä samaan. :/ Eiköhän sieltä koneesta kuitenkin joitain kivoja ihmisia löydy. :)

Vieläkin tuntuu vähän epätodelliselta; lähdenkö oikeesti vuodeksi pois ja jätän kaikki kaverit ja perheen tänne? Jep, näin se on, vaikkei eilen läksiäisissä yhtään tuntunut siltä. (Kiitos muuten kaikille jotka tulitte ja joita näin!!!) Mun elämä tulee muuttumaan tosi paljon, ja muutokseen pitää vaan sopeutua, kaikki menee kyllä hyvin. 


Jos olet ehtinyt jo unohtaa, niin matkaan siis Coloradoon, Castle Rock -nimiseen pikkukaupunkiin/kylään, joka on aivan Denverin (osavaltion pääkaupungin) kupeessa. Coloradossa ilmasto on vähän lämpimämpi kuin Suomessa, mutta talvi sielläkin tulee. Mun tulevaan perheeseen kuuluu vanhemmat, heidän nuorin tytär, 15, sekä veli, 23. Lisäksi on vielä kaksi vanhempaa siskoa, joilla on jo omat perheet. En vielä tiedä saanko käyttää täällä blogissa heidän etunimiä, mutta kyselen kunhan sinne pääsen. Vaikuttavat tosi mukavilta, vaikka ovat kuulemma aika uskonnollisia... No, kaikkeen tottuu. :) Oon luvannut jo mennä seurakunnan kuoroon, ja sen mukana joulukuussa viiden päivän reissulle Floridan Disney Worldiin! Toinen reissu on tiedossa lokakuussa Arkansasiin, tapaamaan host-vanhempien kolmatta lastenlasta, joka syntyy näinä päivinä. 




Koulusta sen verran, että siellä on 2000 oppilasta, vaikka mitä mahtavia kursseja ja mm. oma uintikeskus, joten talvikaudella pääsen sitten sinne pulikoimaan, syksyksi ja kevääksi pitää ettiä joku muu (liikunta)harrastus. :)

En oo periaatteessa pakannut vielä mitään. Tänään on edessä se prosessi ja parhaiden kaverien tapaaminen ja illalla vielä Sherlock Holmes 2 Larin kanssa, urheillakin kai pitäisi ja silti makoilen sängyssä ja kirjotan tätä... Huomenaamulla herätys puol neljä ja kentälle viideksi. Onneksi äitiltä on lyhyt matka. :)

Nyt pitää alkaa hommiin, huomenna vielä tunnelmia Helsinki-Vantaalta!

P.S. Miltä kuvat näyttää? Kännykällä kopioitu netistä eli laatu ei ehkä ole maailman parhain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti