25. elokuuta 2013

Broadmoor

Vietettiin siis tämä viikonloppu Broadmooressa, Colorado Springsissä. Broadmoor on sellanen viiden tähden loma-alue, johon kuuluu pari hotellirakennusta, asuntoja, tekojärvi, golfkenttä, ravintoloita, kauppoja, ja tärkeimpänä kaikista: allasalue! Oltiin siellä tuttavaperheen kanssa, jotka on tosi mukavia ihmisiä! Vietettiin sen perheen isän synttäreitä sekä siskon synttäreitä. :) Perjantai-iltana käytiin syömässä ravintolassa ja mentiin muualle yöks mutta lauantaina päästiin sitten itse Broadmooreen yöksi ja oli kyllä hieno paikka! Päivä hengailtiin altaalla ja illalla mentiin taas syömään ja keilaamaan siskon synttäreiden kunniaksi. :) Tänään hengailtiin altaalla vähän lisää ja nyt ollaan autossa matkalla kotia kohti. En oo koskaan ollu niin hienossa hotellissa, jokaisessa huoneessa oli oma ovikello! Mutta annan kuvien puhua nyt: (pahoittelen laatua, iphone4 kamera ei oo erityisen hyvä...)

Eka illallinen Summit-ravitolassa ja maan mahtavin jälkkäri

Broadmooren aula

Vähän arskaa ;)

Infinity pool!

Sängyt meijän huoneessa oli tällasia!

Ja yber siisti kylppäri

Huomaa suihkulähde sisällä

Yks takkahuoneista

Saatiin hotellilta omenasiideriä! (Alkoholitonta tietysti...)

Mun eka Shirley Temple! (lasten drinksu :D) Toka illallinen ravintola Play:ssa, jossa vietettiin siskon synttäreitä :) 

Playssa oli keilarata joten mentiin sinne keilailemaan ruokailun jälkeen! Mun keilaustaidot ei oo kauheen hyvät, tuttavaperheen tytär voitti mutta onneks myös Denver Broncos eli meidän football jengi voitti illan pelin myös!


Tässä meidän kengät ja broidin sormet :)

Että sellasta! Koulu alkaa sujua jo ihan hyvin, on vaan hirveesti tehtävää ja juoksua on paljon... :D Eka meet eli kisa mulle on ens viikolla, tunnelmia sit sieltä! Alan jo tottuu siihen että kutsun host-vanhempia Mom ja Dad. Sisko ja veli tuntuu jo ihan omilta koska niitä on ennemminkin tullut lisää :D Niihin on helpompi tottua, uusia vanhempia on vähän vaikea hyväksyä mutta kyllä se siitä. Ja älkää huolestuko siellä kotimaassa, ei kukaan teitä korvaa. :) 

Pysykää hereillä, ens viikonloppuna Skypetetään urakalla!

4 kommenttia:

  1. HEI KAIKKI!!! Nyt pitäis kommentoinnin onnistua keneltä tahansa! Kokeilkaa ja kirjotelkaa :)

    VastaaPoista
  2. Vitsi toi hotelli on äklökitsch :DD

    VastaaPoista
  3. Jep! Noi ihannoi sitä tosi paljon ja siel oli kosittu ja ne tytöt haluis viettää häitänsä siel ja kaikkee mut en mä kyl :D

    VastaaPoista
  4. Ihanan amerikkalaista! :)

    VastaaPoista