2. kesäkuuta 2014

Graduation!

Vähän myöhässä tulee kiireiden vuoksi mutta parempi nyt kuin ei milloinkaan! Video taitaa vielä löytyä viime postauksen linkistä. Tässä siis valmistujaisista:

Aloitettiin kokoontumalla koulun kentällä, kaikilla tietty koulun väreissä violetti kaapu ja lakki päällä :)

The three!

Seremonia alkoi sillä että käveltiin neljän riveissä koko stadiumin ympäri omille paikoille.


Tän jälkeen istuttiin ja kuunneltiin puheita, mm mun psykan maikka Mrs VandeKoppel oli valittu oppilaiden toimesta pitämään puhetta. Tässä meidän rehtori Mr Kappas.













Sitten vihdoin oli aika jakaa diplomat kaikille 387 senioreille!

                                              
Tässä meiksi diploman saannin jälkeen :)

Tämän jälkeen tietysti amerikkalaiseen tyyliin otettiin paljon kuvia perheen ja kavereiden kanssa!


Amerikkalaisessa valmistujaisissa aloitetaan sillä että toi tassel on oikealla puolella, ja sitten kun on virallisesti "valmistunut" niin se vaihdetaan vasemmalle puolelle.






Fierce!

Kuvien jälkeen mentiin sukulaisten kanssa (jotka oli tullut ihan mua varten!) Red Robiniin eli oikein periamerikkalaiseen ravintolaan syömään ja loppupäivä hengailtiinkin kotona. Oli tosi siisti kokemus ja hei: ei kauheen moni pääse valmistuu lukiosta kahesti! Aika erilaista myös kaikkien noiden kaapujen kanssa, opettajillakin oli ne päällä! Oli kuitenkin kivaa, ja samalla haikeeta kun tajus ettei pääse enää hengailemaan kavereiden kanssa koulussa joka päivä. Oon tosi kiitollinen siitä et pääsin just tohon kouluun, vaikkei se alueen paras koulu ookkaan. Kaikenlaista touhua näki ja koki mutta sain just sen amerikkalaisen high school kokemuksen minkä halusinkin. Mulle jäi Douglas Countystä tosi hyvät muistot ja tuun aina olemaan Huskie!

(Kuvat: Kyle Carlson & Emily McLean)

Viime viikonloppuna oltiin siis vuorilla ja käytiin laskemassa koskeakin! Siitä postausta lähipäivinä!

Viimenen viikko käynnissä ja paljon puuhaa on vielä, pakkaamisen oon jo aloittanut ja se tuntuu Mission Impossiblelta mutta kai tästä jotenkin selvitään.. Lähdöstä enemmän juttua ja fiiliksiä myöhemmin, viikon päästä nähdään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti