21. toukokuuta 2014

School's out!

Heipparallaa!! Ajattelin pikaisesti kirjottaa tänne viime aikojen tapahtumista :)
Perjantaina oli siis senior picnic eli kaikki seniorit sai tulla koululle ja oli tarjolla ilmasta ruokaa ja sit vaan hengailtiin ja esim kirjoteltiin toisten vuosikirjoihin. Ite en sitä ostanut kun oli musta vähän liian kallis mutta oli ihan kivannäkönen kun muiden kirjoja kattelin. :)
Minä, Elen, Kate ja Marlene


Kävin myös kampaajalla jotta ois sitten nätti tukka valmistujaisia varten!

Vanhin host-sisko Liz tuli käymään poikiensa kanssa joten lauantaina suunnattiin Denver Zoohon eli eläintarhaan!

Minä ja host-äiti Jenny
Sunnuntaina opeteltiin Kylen kanssa vähän baseballia eli amerikkalaista pesistä ja pelailtiin myös lentistä ja futista. Vaikken mikään pallopelien fani ookkaan niin oli silti kiva hengailla ulkona. Maanantaina mentiin suvun tyttöjen kanssa lounaalle, mikä sitten venyikin koko päiväksi serkkujen luona. :)

Eilen pidettiin Katen ja Marlenen kanssa vika yökylä ja käytiin auringonlaskun aikaan kiipeämässä Castle Rockin nimenantaja "kalliolle". Oli hauska reissu ja saatiin tosi hyviä kuviakin, niitä lisää myöhemmin! :) Katottiin myös molemmat Prinsessapäiväkirjat, olihan kyseessä tyttöjen ilta... ;)

Tänään aamulla heräiltiin, tehtiin aamupalaa ja lähdettiin valmistujaisharjoituksiin! Valmistuvia oppilaita on yhteensä 380 joten vähän aikaa meni saada kaikki järjestykseen. Lopuksi saatiin sitten ne hatut ja kaavut jotka laitetaan huomenna päälle. Jänskää!Ja nyt HUOMIO: jos haluu, niin meidän graduation-seremoniaa voi seurata netistä livenä!!! Tästä linkistä (http://www1.dcsdk12.org/secondary/dchs/index.php?pagenum=627643) pääsee meidän koulun nettisivulle ja jossain siinä sivulla on kohta joka sanoo Graduation Live Stream Info, ja sieltä sitten pääsee linkistä livelähetykseen. :) Itse juhla kestää noin 2 tuntia ja siellä on kuoro ja orkesteri sekä pari puhetta, mm mun psykan maikka Mrs VandeKoppel pitää opettajan puheen. :) Eli sinne vaan huomenillalla kuuden aikaan! (Tai siellä on kai jo tänään..) Valmistujaisista tulee varmasti paljon lisää kuvia myöhemmin, viikonlopuksi ollaan kuitenkin menossa tuttujen mökille, jossa ei ilmeisesti oo kenttää eikä nettiä! Mutta perjantaiyöksi on luvattu meteorisaderra vai mikskä sitä kutsutaan, niin se on varmasti hienon näköistä. :)Me ollaan Kylen kanssa alettu tekemään sellasta kunto-ohjelmaa nimeltä Insanity, ja se on tosiaankin ihan hullu... Mut hyvä juttu on se että tuun olemaan yks niistä harvoista vaihtareista jotka tulee takasin paremmassa kunnossa!! Ei Marjan ja iskän juustokakkuennustus ihan osunut oikeeseen.. ;) Sellasta tälläkertaa, adios!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti