6. huhtikuuta 2014

Back to school!

Viime viikolla oli siis mun oma spring break ja sehän meni kotona löhöillessä. Kävin kuitenkin hieronnassa ja kasvohoidossa, ah mitä hemmottelua!!! Tuli myös tehtyä paljon koulujuttuja kun olin edellisen viikon ollut poissa ja löytyihän se täydellinen prom/wanhojen mekkokin lopulta! Kuvia saatte ens viikolla... 

Minä ja Kate shoppailemassa!

Yks päivä käytiin kuuntelemassa perhetuttujen pojan bändiä, nimeltä Little Chief. Kaikki Mumford&Sonsista tykkäävät, tsekatkaa noi Spotifystä tai mistävaan!

Tällä viikolla olikin sitten raskas paluu kouluun ja arkeen... Hyvää on kuitenkin se että meillä senioreilla on enää viis viikkoa koulua! Nopeesti aika on mennyt, todetaan sekin nyt taas tähän väliin. :D Paljon on projekteja tehtävänä ja loppukokeet ja valmistujaiset lähestyy.



Maanantaina mua odottikin yllätys koulussa kun yks John mun kitara- ja puhekursseilta odotteli käytävässä ruusukimpun kanssa ja pyysi mua promiin! Vähän osasin kyllä odottaa sitä että se pyytäis mutta oli se kuitenkin tosi iso yllätys!!! Tästäkin saatte lisää kuvia ens viikolla, kun en tiiä vielä että onko sille ok jos julkaisen kuvia internetin ihmeelliseen maailmaan. :) Prom on siis ens viikon lauantaina 12.4. joten sitä ootellessa!

Viikon päästä siitä onkin Teksasin reissun aika. Pääsen näkemään uuden osavaltion ja amerikkalaiset häät! Ihan hullulta tuntuu että niistä kihlajaisista on jo niin kauan... Mutta tulee varmasti kiva roadtrip. :)

Siitä sitten pari viikkoa ja onkin graduation, ja siitä eteenpäin ja kotimatka odottaa! Paluupäivä on siis kesäkuun 10.!! Matka alkaa täällä jo 9. päivä Denveristä Chicagoon, ja sieltä yön yli Frankfurttiin ja sieltä Helsinki-Vantaalle. On ollut pitkä vuosi, mutta myös kaiken arvoinen. Mihinkään en tätä kokemusta vaihtaisi. :)

Nyt ei kauheen pitkää postausta tullut, kun mitään ihmeellistä ei oo tapahtunut mutta promista tulee varmasti paljon juttua ja yritän myös jotain muuta kirjoitella tässä välissä. Terkkuja sinne, loppusuoralla mennään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti