8. helmikuuta 2014

Pakkasta ja prinsessoja!

Heipparallaa taas!!

Super Bowl oli ja meni, Denver Broncos hävis... Se on täällä vähän sama ku Suomi häviäis lätkän kultamatsin, kaikki masentuu ja on ihan itsetuhon partaalla vaikka ollaan toisiks parhaita koko maassa. No, peliähän se vaan on. :) (ainaki mulle...)

Minä, Sarah ja Kate hypärillä :)



Ruokis-kuvia!

Tällä ja viime viikolla on ollut välillä aika kylmää joten olin enemmän ku ilonen kun näin tän lapun mun huoneen oven edessä yks aamu kello 6.00...


Kahden viikon aikana meillä oli kolme delay-starttia kylmän sään takia! Suomalaisena vähän naurattaa kun täällä "ei voi laittaa lapsia ulos bussipysäkeille odottamaan". Meillä kun on kävelty kouluun säässä kuin säässä... En silti valita, puoltoista tuntia lisää unta on aina hyvä asia. :)

Tällä viikolla oli myös mun nimpparit (mummille taas kiitos kortista!) ja vaikka täällä ei nimipäiviä juhlitakaan niin host-äiti oli hommannut mulle kuitenkin pienen lahjan. :) 

Nyt mullakin on oma starbucks-muki!

Tällä viikolla tuli myös käytyä kampaajalla muodonmuutoksessa...
Ja nyt näytän tältä! Ollaan taas lähempänä omaa väriä ja kutrit kasvaa koko ajan. :)

Tänään lauantaina oltiin (vaihteeks) shoppailemassa Heidin ja Emman kanssa. Yritin säästää rahaa ja tulikin ostettua tarpeellisia juttuja (reppu, kännykänkuoret) yhtä mekkoa lukuunottamatta... ;) Jossain kaupassa eksyttiin kuitenkin Heidin kanssa juhlapukuosastolle ja siitä alkoi prom-mekkojen sovittelukierre.. (Prom on siis ikäänkuin jenkkien wanhat.) Tässä kuvasatoa (miespuoliset lukijat selatkaa toki alemmas ellei iltapukumuoti kiinnosta):





Ja päivän paras kermakakku...
Tää oli ihan täydellinen Disney-prinsessamekko!!!! Hintaa oli kyllä liikaa eikä tää oikeen soveltuis tanssimiseen wanhoissa kun ajattelin samaa mekkoa käyttää täällä ja siellä... Mut oli silti ihanaa kokeilla päälle!

Oli tosi kiva päivä taas ja kivaa on päästä välillä talosta ulos. :) Tykkään myös kauheesti hengailla vaihtarikavereiden kanssa, ne kun ymmärtää kaikista parhaiten!



Löydettiin Marimekkoa Dillardsilta! Hyvä Suomi!

Kotimaasta puheen ollen Olympialaisia seurataan tiiviisti ja Suomen liput liehuu olkkarissa jatkuvasti. Harmi vaan että hävittiin USAlle naisten lätkässä eikä täällä juurikaan näytetä suomalaisia. :/ No, elämä jatkuu ja lippu pysyy korkeella!! (Terveisin minä joka vihaan amerikkalaisten patriotismia... (: )

Tää viikonloppu on ollut vähän rauhallisempi, on ehtinyt hengailla kavereiden kanssa ja kotona. Isompi host-sisko Jayne tuli vauvansa kanssa reiluksi viikoksi käymään joten puuhaa riittää ja Kyle lähtee huomenna kuukaudeks Israeliin töitä tekemään, saa nähdä miten täällä sit sujuu kun tuntuu et host-veljen kanssa synkkaa parhaiten ja se pitää meiningin siedettävänä... (Siskon kanssa välit vois olla paremmat mutta tällä mennään). Ens viikko onkin koulussa lyhyt viikko ja pitkä neljän päivän viikonloppu joka vietetään lasketellessa! Uusiin rinteisiin siis. :)

Toivottavasti siellä kaikki hyvin, ootte mun ajatuksissa. Adios!

P.S. Terveisiä kisulta!



2 kommenttia:

  1. mistä teille sitten yleensä tulee erimielisyyksiä sun host-siskon kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vaan erilaiset luonteet ja tuntuu että se on tottunut elämään ainoana lapsena, niin siks välillä tulee törmäyksiä kun nyt sen on jaettava kaikki mun kanssa. Mutta vaikeuksista selvitään, puhumalla tai hammasta puremalla. :)

      Poista