14. tammikuuta 2014

Tammikuu ja puoliväli!!!

Heipat kaikille!

En oo vähään aikaan ehtinyt kirjottaa mutta nyt tulee taas. :)

Loman loppu hurahti ohi nopsaan, hengailtiin serkkujen kanssa ja pidettiin yhdet hääkutsutkin. :) 

Yks päivä käytiin Heidin ja Emman kanssa shoppailemassa, tässä me meijän lempparikaupan edessä! ;) Tuli tuhlattua mut ostin myös laskettelutakin! Nyt eikun rinteeseen...

Leivoin serkuilla korvapuusteja ja tykkäsivät kovasti :) (ps kannattaa kokeilla fariini/jollain muulla ruskealla sokerilla!)

Yks päivä käytiin hienommin syömässä ja pääsi laittautumaan kunnolla! :)

Sitten alkoikin koulu. Mulla on tänä lukukautena seuraavat kurssit:
1. Period: Algebra 2 eli matikkaa
2. Period: Psykologiaa
3. Period: Broadway Dance II
4. Period: USA History
5. Period: Guitar eli kitaran soittoa!
6. Period: Ranskaa
7. Period: Public Speaking eli puhekurssi
8. Off period 

Kiva juttu on se että tykkään tosi paljon tosta psykasta ja puhekurssista, huonoa on se että mulla on vaan yks hyppytunti eli joka aamu pitää herätä aikasin. :/ Keskiviikkona alkaa vielä uinnin aamutreenit kahesti viikossa, herätys 4.30. Saa nähä miten selviän...

Minä ja Kate ennen uintiharkkoja :)

Uinti menee hyvin ja on kivaa ku on jotain tekemistä ja vapaa-aika ohjelmaa. :) Mun paras laji on 100 rintauintia mutta valkku laittoi mut viime kerralla uimaan 100 perhosta!! Luulin että kuolisin mutta se meni oikeestaan ihan hyvin! Saa nähä jos siitä tulee mun uus oma laji. :) Kautta on enää jäljellä noin kuukausi joten pitää koittaa parantaa aikoja jos pääsis vaikka seuraavalle tasolle. :)

Viime viikonloppuna oli YFUn puolivälivalmennus. Kyllä, PUOLIVÄLI!!!! Luulin jo ettei se koskaan tulis mutta tässä ollaan, vähemmän aikaa edessä kuin takana. Hyvät on fiilikset ja ootan innolla kotiinpaluuta, vielä ei kuitenkaan oo sen aika. :) 

(Tack så mycket, Emma!)

Valmennuksessa oli tosi kivaa, tuli tavattua paljon uusia kasvoja vanhojen lisäksi. :) Mentiin paikan päälle jo perjantai-iltana ja tehtiin kaikenlaista. Yöllä ei saatu puhua vaan piti nukkua, mikä oli ihan hyvä koska seuraavana päivänä olikin se varsinainen orientaatio-osuus. Puhuttiin paljon ongelmista ja niiden ratkaisemisesta. Harmi vaan että tuntu ettei ehitty juttelemaan paljon yhtään kun oli niin paljon hommaa koko ajan. :/ Mutta aiotaan kyllä tehdä jotain porukalla ja vielä on yks valmennus ennen lähtöä. :)

Picture: Patrick McKinney

Nyt tammikuu tuntuu lähinnä tavalliselta. Tänä viikonloppuna lähdetään YFUn kanssa laskettelemaan (iiks!) ja ens viikonloppuna Minnesotaan host-isän sukulaisia moikkaamaan. Paljon siis tapahtuu, mutta ehkä jossain vaiheessa ehtis tehdä jotain kavereidenkin kanssa. :)

Terveiset lumisesta Coloradosta!!




2 kommenttia:

  1. Sun vuosi siellä kuulostaa upeelta! Ootko muuten saanu sieltä semmosia kavereita joiden kanssa luulet pitäväsi yhteyttä vielä vaihtovuoden jälkeenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeeta täällä onkin! :) Läheisimpiä kavereita on ehdottomasti muut vaihtarit mun koulussa ja meidän järjestössä ja tietysti host-perheen kanssa tulee pidettyä yhteyttä, mutta läheisiä amerikkalaisia kavereita ei oo vielä löytynyt. Toiset vaihtarit kyllä korvaa nekin, ja sitten on kavereita ympäri maailmaa! :)

      Poista